Hotel > Australia > MelbourneSouthbank > Somerset on Elizabeth Melbourne

 


  

Somerset on Elizabeth Melbourne

4.5 star hotel    250 Elizabeth Street  4/5 "Baik"  (152 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Somerset on Elizabeth Melbourne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


152nd Kedudukan daripada 408 Melbourne hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bagus Penginapan berdekatan Southbank
Somerset on Elizabeth Melbourne pemilihan adalah penginapan4.5 bintang berhampiran Southbank dalam Melbourne, Australia. Ulasan tetamu menjaringkan 7.9 harta daripada 10 atau 'Baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 152nd daripada sejumlah hotel 408 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 135 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 180 untuk AUD 525.

Lokasi
Sebagai 152nd yang paling popular dalam hotel Melbourne terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Oceanic Consultants dan Queens Bridge. Princes Bridge dan Kings Bridge juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Melbourne, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Southbank dan Docklands, kedua-dua yang dekat dengan hotel. West Melbourne, Jolimont dan North Melbourne juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Melbourne.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Somerset on Elizabeth Melbourne dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Melbourne ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Habitat Apartments bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Somerset on Elizabeth Melbourne. Juga dalam kawasan adalah Riverside Apartments dan BreakFree Heritage On Little Bourke itu. Untuk pilihan lain cuba City Garden Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Somerset on Elizabeth Melbourne. Somerset on Elizabeth Melbourne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s