Hotel > Yunani > PlakiasMirthios > Hotel Sofia Plakias

 


  

Hotel Sofia Plakias

2 star hotel    Odos Oneiron 25  4.4/5 "Cemerlang"  (4 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Sofia Plakias

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 24 Plakias hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Penginapan berdekatan Mirthios
Panduan Terletak di kawasan yang Mirthios daripada Plakias, Yunani, Hotel Sofia adalah fungsi2 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Yunani. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 24 dalam Plakias berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 25 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 28 untuk EUR 59.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Sofia terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ormos Plaka dan Kolpos Dhamnoni. Khelidhoni dan Eptapapadho juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Plakias.

kawasan tempatan perbandingan seperti Mirthios dan Myrthios yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Sellia, Kalypso dan Dhamnoni juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Plakias.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Sofia. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Plakias ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Olive Grove bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Sofia. Juga dalam kawasan adalah Joanna Studios dan Lappa Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Gio-Ma yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Sofia Plakias.

Hotel Sofia Plakias

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s