Hotel > Amerika Syarikat > AltaPowder Ridge Condominiums > Snowpine Lodge Alta

 


  

Snowpine Lodge Alta

4 star hotel    10420 Litttle Cottonwood Road  2.5/5 "Sederhana"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Snowpine Lodge Alta

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Alta hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


The Snowpine Lodge Gambaran Umum
Powder Ridge Condominiums adalah penginapan kepada The Snowpine Lodge diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang mewah untuk bermalam di Alta, Amerika Syarikat. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bijak dan berfungsi. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 4 dalam Alta berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 125 untuk USD . Terdapat 21 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Snowpine Lodge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Unified Fire Authority Station 113 dan The Cliff Lodge. Snowbird Center dan Lodge at Snowbird juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Alta.

Apabila Alta, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Powder Ridge Condominiums dan Hellgate Villa Condominiums, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Albion Alps, Albion Basin Blackjack Village Condominiums dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar The Snowpine Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Alta ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Alta's Rustler Lodge bintang 4 adalah berhampiran untuk The Snowpine Lodge. Juga dalam kawasan adalah Goldminers Daughter Lodge dan Alta Peruvian Lodge itu. Untuk pilihan lain cuba The View Condominiums by Alta Chalets yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Snowpine Lodge Alta.

Snowpine Lodge Alta

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6719s