Hotel > Jepun > IidaYotsuya > Snowbird Pension Iida

 


  

Snowbird Pension Iida

2 star hotel    Kamishiro 22272-3   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Snowbird Pension Iida

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 0 Iida hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Snowbird Pension dalam Yotsuya
Panduan Terletak di kawasan yang Yotsuya daripada Iida, Jepun, Snowbird Pension adalah gembira2 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan fungsi. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 0 dalam Iida berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 7 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 9750 untuk JPY 24000.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel Iida terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Hakuba-murayakuba dan Otari-murayakuba. Omachi-shiyakusho dan Chikuma-shiyakusho juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Yotsuya dan Chikuni yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kurokawa, Dorozaki dan Yamasaki juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Iida.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Snowbird Pension. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Iida ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Il Bosco bintang 3 adalah berhampiran untuk Snowbird Pension. Juga dalam kawasan adalah Bears Den Mountain Lodge dan Phoenix Wing Chalets and Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Pension Lantern yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Snowbird Pension Iida.

Snowbird Pension Iida

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s