Hotel > Amerika Syarikat > MiamiVirginia Gardens > Sleep Inn Miami Airport

 


  

Sleep Inn Miami Airport

2 star hotel    105 Fairway Drive  3.1/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sleep Inn Miami Airport

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


92nd Kedudukan daripada 183 Miami hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sleep Inn Miami Airport Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Miami, mencari lagi daripada Sleep Inn Miami Airport, penginapan menyeronokan berhampiran Virginia Gardens dalam Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.2. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 92nd daripada hotel 183 dalam Miami berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 119 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 109 untuk USD 139.

Lokasi
Dengan hotel 183 dalam Miami dan Sleep Inn Miami Airport bertaraf 92nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Miami - Dade County Fire Rescue Station 59 dan Airport North Side Fire Station . Grace Lutheran Church Child Learning Center B T After School Care Club dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Miami, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Virginia Gardens dan Sun-Tan Village, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Westgate, Brownsville dan West Miami juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Miami.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Sleep Inn Miami Airport dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Miami ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Homestead Miami Airport Miami Springs Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Sleep Inn Miami Airport. Juga dalam kawasan adalah Comfort Inn and Suites Miami International Airport dan Homestead Studio Suites Miami - Airport - Miami Springs itu. Untuk pilihan lain cuba Sleep Inn Miami International Airport yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sleep Inn Miami Airport. Sleep Inn Miami Airport

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s