Hotel > Amerika Syarikat > RuidosoPonderosa Heights > Sitzmark Chalet Inn Ruidoso

 


  

Sitzmark Chalet Inn Ruidoso

2 star hotel    627 Suddreth Drive  4.9/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sitzmark Chalet Inn Ruidoso

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 23 Ruidoso hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu Sitzmark Chalet Inn
Panduan Terletak di kawasan yang Ponderosa Heights daripada Ruidoso, Amerika Syarikat, Sitzmark Chalet Inn adalah mudah tetapi menyeronokkan2 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 23 dalam Ruidoso berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 60.5 untuk USD 148.5. Terdapat 17 penarikan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Sitzmark Chalet Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ruidoso Lookout Tower dan KRRR Radio Tower (Conway). KBUY-AM (Ruidoso) dan Ruidoso Fire Department Station 3 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Ruidoso.

Apabila Ruidoso, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ponderosa Heights dan Hollywood, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Alpine Cellars Village, Carrizo Alto dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Sitzmark Chalet Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ruidoso ke kiri.

Hotel berhampiran Ponderosa Heights
2.5 bintang Comfort Inn - Midtown dan Hotel Ruidoso - Midtown yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Ruidoso dan Apache Village Cabins adalah alternatif yang hebat berhampiran Sitzmark Chalet Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sitzmark Chalet Inn Ruidoso.

Sitzmark Chalet Inn Ruidoso

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2197s