Hotel > Laos > VientianeBan Sithan Nua > Sinnakhone Hotel Vientiane

 


  

Sinnakhone Hotel Vientiane

2 star hotel    Francois ngin Road, Ban Mixay Vientiane Lao  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sinnakhone Hotel Vientiane

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


50th Kedudukan daripada 133 Vientiane hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bersantai Sinnakhone Hotel
Sinnakhone Hotel adalah penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Ban Sithan Nua daripada Vientiane, Laos. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Ia juga kini menduduki tempat 50th daripada hotel 133 dalam Vientiane berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Sinnakhone Hotel mempunyai 25 menyegarkan bilik dan kadar dari LAK 28 kepada LAK .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Sinnakhone Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Lao National Cultural Hall dan Laos National Museum. Prime Minister Office dan Lao National Assembly juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 50th dalam Vientiane.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Sithan Nua dan Ban Non Sa-nga yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Vientiane. Ban Houadong, Si Chiang Mai dan Ban Nongdouang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vientiane.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Sinnakhone Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Vientiane ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Anou Paradise Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Sinnakhone Hotel. Juga dalam kawasan adalah Win Hotel dan Avalon Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Vientiane Guesthouse yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sinnakhone Hotel Vientiane. Sinnakhone Hotel Vientiane

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s