Hotel > Malaysia > Cameron HighlandsBerincang > Silverstar Hotel Cameron Highlands

 


  

Silverstar Hotel Cameron Highlands

2 star hotel    10, Main Road, Brinchang  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Silverstar Hotel Cameron Highlands

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


33rd Kedudukan daripada 67 Cameron Highlands hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Semua majlis Penginapan berdekatan Berincang
Silverstar Hotel adalah hotel julat-pertengahan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Berincang daripada Cameron Highlands, Malaysia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.9 - menjadikannya pilihan pemotongan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 33rd daripada sejumlah hotel 67 di kawasan itu.

Bilik
Silverstar Hotel mempunyai 13 menyegarkan bilik dan kadar dari MYR 82 kepada MYR 180.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Teluk Penyalang dan Teluk Kepiah. Dengan Teluk Murok Teluk Rabiah dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Cameron Highlands, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Berincang dan Kem Selim, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Taman Sedia, Perdah Kampung Sungai Ruil dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Silverstar Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cameron Highlands ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hong Kong Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Silverstar Hotel. Juga dalam kawasan adalah Hotel Remix dan Snooze Cameron Highlands itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Rainbow yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Silverstar Hotel Cameron Highlands. Silverstar Hotel Cameron Highlands

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s