Hotel > Sri Lanka > Nuwara EliyaJayalanka > Hotel Silver Falls Nuwara Eliya

 


  

Hotel Silver Falls Nuwara Eliya

2 star hotel    Nanuoya Road  2.8/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Silver Falls Nuwara Eliya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


46th Kedudukan daripada 74 Nuwara Eliya hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Silver Falls Gambaran Umum
Hotel Silver Falls adalah penginapan bijak dan selesa dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Jayalanka daripada Nuwara Eliya, Sri Lanka. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5.5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 74 dalam Nuwara Eliya, hotel ini kini menduduki tempat 46th berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, kolam renang Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Tempat Letak Kereta. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang, Pembantu Kunjungan dan Pembantu Rencam.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 27 dengan penempahan pada harga yang murah dari LKR 98 untuk LKR 75.

Apabila Nuwara Eliya, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Jayalanka dan Wijabapura, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Elapalama, Kandapola Colony dan Hawa Eliya East juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nuwara Eliya.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hotel Silver Falls dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Nuwara Eliya ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Serene Bungalow bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Silver Falls. Juga dalam kawasan adalah Grand Hotel Nuwara Eliya dan Windsor itu. Untuk pilihan lain cuba Lourdes Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Silver Falls Nuwara Eliya. Hotel Silver Falls Nuwara Eliya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s