Hotel > Kosta Rika > QueposPuerto Quepos > Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge Quepos

 


  

Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge Quepos

4 star hotel    4 km sobre la ruta a Manuel Antonio National Park  4.3/5 "Cemerlang"  (485 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge Quepos

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 25 Quepos hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mewah Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge
Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge selesa adalah penginapan4 bintang berhampiran Puerto Quepos dalam Quepos, Kosta Rika. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8.6 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 8th daripada sejumlah hotel 25 di kawasan itu.

Bilik
Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge mempunyai 58 menyeronokan bilik dan kadar dari CRC 259.9 kepada CRC .

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Bahia Manuel Antonio dan Bahia Vieja. Dengan Bahia La Ceiba Bahia Uvita dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Quepos, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Puerto Quepos dan Paquita, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Pascua, Rios Damas dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Quepos ke kiri.

Hotel berhampiran Puerto Quepos
0 bintang The Falls Resort Hotel dan CASITAS ECLIPSE yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Pacifico Lunada dan Casa Roland Manuel Antonio adalah alternatif yang hebat berhampiran Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge Quepos.

Si Como No Resort, Spa & Wildlife Refuge Quepos

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s