Hotel > Jepun > FujikawaguchikoFunatsu > Shuhokaku Kogetsu Fujikawaguchiko

 


  

Shuhokaku Kogetsu Fujikawaguchiko

2 star hotel    Kawaguchi 2312  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Shuhokaku Kogetsu Fujikawaguchiko

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


22nd Kedudukan daripada 17 Fujikawaguchiko hotel Booking.com
Semak Harga

 


Berfungsi tetapi menyenangkan Shuhokaku Kogetsu
Shuhokaku Kogetsu adalah harta julat-pertengahan dalam Fujikawaguchiko, Jepun berhampiran kawasan Funatsu itu. Dengan penginapan menyeronokan dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Shuhokaku Kogetsu pilihan pertama anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 22nd daripada sejumlah hotel 17 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 45 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 39900 untuk JPY 46200.

Lokasi
Dengan hotel 17 dalam Fujikawaguchiko dan Shuhokaku Kogetsu bertaraf 22nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Fuefuki-shiyakusho dan Koshu-shiyakusho . Kofu-shiyakusho Yamanashi-shiyakusho dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Funatsu dan Azagawa yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Fujikawaguchiko. Oishi, Ubaguchi dan Shimo-kanogawa juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fujikawaguchiko.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Shuhokaku Kogetsu dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fujikawaguchiko ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kogetsu Ryokan Yamanashi bintang 3 adalah berhampiran untuk Shuhokaku Kogetsu. Juga dalam kawasan adalah Komaya Ryokan dan Den's Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Sunnide Resort Yamanashi yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Shuhokaku Kogetsu Fujikawaguchiko.

Shuhokaku Kogetsu Fujikawaguchiko

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s