Hotel > Israel > NahariyyaMa`bara > Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya

 


  

Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya

0 star hotel    29 Jabotinsky Street  5/5 "Pinggiran Bandar"  (28 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 7 Nahariyya hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


1Fungsi Shtarkman Erna Boutique Hotel
Shtarkman Erna Boutique Hotel adalah harta mampu dalam Nahariyya, Israel berhampiran kawasan Ma`bara itu. Dengan penginapan mudah tetapi berfungsi dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Shtarkman Erna Boutique Hotel pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan fungsi. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 7 dalam Nahariyya berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 26 dengan penempahan pada harga yang murah dari ILS 106.2 untuk ILS 245.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Shtarkman Erna Boutique Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Akko Mediumwave Transmitter, Mast West dan Akko Radio Tower. Gesher Gibborim dan Bahr es Slaiyeb juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Nahariyya.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ma`bara dan `Evron yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. `En Sara, Sa`ar dan El Mazra`a juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nahariyya.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Shtarkman Erna Boutique Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Nahariyya ke kiri.

Hotel berhampiran Ma`bara
3 bintang Erna Hotel dan Madison Hotel Nahariya yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Frank Nahariyya dan Ga'aton Motel adalah alternatif yang hebat berhampiran Shtarkman Erna Boutique Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya.

Shtarkman Erna Boutique Hotel Nahariyya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s