Hotel > Amerika Syarikat > Palm Beach ShoresPalm Beach Isles > Palm Beach Shores Resort

 


  

Palm Beach Shores Resort

3 star hotel    181 Ocean Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Palm Beach Shores Resort

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Palm Beach Shores hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Pemotongan Penginapan
Palm Beach Shores Resort adalah hotel pemilihan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Palm Beach Isles daripada Palm Beach Shores, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 2 dalam Palm Beach Shores, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan Pencapaian Warga kurang upaya, Tempat Letak Kereta dan kolam renang, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 260 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 259 untuk USD 299.

Lokasi
Dengan hotel 2 dalam Palm Beach Shores dan Palm Beach Shores Resort bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Palm Beach Shores Police Department dan Palm Beach Shores Volunteer Fire Department . Riviera Beach Fire Rescue Station 3 Riviera Beach Bridge dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Palm Beach Shores, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Palm Beach Isles dan Riviera Beach, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Lake Park, Mangonia Park dan North Palm Beach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Palm Beach Shores.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Palm Beach Shores Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Palm Beach Shores ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Marriott's Ocean Pointe bintang 4 adalah berhampiran untuk Palm Beach Shores Resort. Juga dalam kawasan adalah Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas dan Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas itu. Untuk pilihan lain cuba Marriott's Oceana Palms yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Palm Beach Shores Resort.

Palm Beach Shores Resort

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s