Hotel > New Zealand > NapierOnekawa > Shoreline Motel Napier

 


  

Shoreline Motel Napier

4.5 star hotel    377 Marine Parade  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Shoreline Motel Napier

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 45 Napier hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Menarik Penginapan
Shoreline Motel adalah hotel bagus yang mempunyai star rating 4.5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Onekawa daripada Napier, New Zealand. Pernilaian 4.5 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik dicemburui. Daripada jumlah hotel 45 dalam Napier, hotel ini kini menduduki tempat 6th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Shoreline Motel mempunyai 30 sangat selesa bilik dan kadar dari NZD 150 kepada NZD 185.

kawasan tempatan perbandingan seperti Onekawa dan Napier South yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Napier. Marewa, Hospital Hill dan Bluff Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Napier.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Shoreline Motel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Napier ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Beachfront Motel bintang 4 adalah berhampiran untuk Shoreline Motel. Juga dalam kawasan adalah The Nautilus dan Edgewater Motor Lodge itu. Untuk pilihan lain cuba BKs Fountain Court Motor Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Shoreline Motel Napier.

Shoreline Motel Napier

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s