Hotel > Jepun > WakayamaSeto > Shiraraso Grand Hotel Wakayama

 


  

Shiraraso Grand Hotel Wakayama

4 star hotel    868  2.5/5 "Sederhana"  (48 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Shiraraso Grand Hotel Wakayama

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 18 Wakayama hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menarik Penginapan di Wakayama
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Wakayama, mencari lagi daripada Shiraraso Grand Hotel, penginapan semua majlis berhampiran Seto dalam Jepun. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik selesa. Daripada jumlah hotel 18 dalam Wakayama, hotel ini kini menduduki tempat 8th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 100 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 16950 untuk JPY 90600.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Shirahama-choyakuba dan Kanayama-wan. Dengan Tanabe-wan Shimohaya-wan dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Wakayama, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Seto dan Kanayama, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Tanabe, Motomachi dan Nakiri juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Wakayama.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Shiraraso Grand Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Wakayama ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Musashi bintang 3 adalah berhampiran untuk Shiraraso Grand Hotel. Juga dalam kawasan adalah Nanki Shirahama Onsen Shirahamakan dan Pension Italiana itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Sogo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Shiraraso Grand Hotel Wakayama.

Shiraraso Grand Hotel Wakayama

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8438s