Hotel > Bulgaria > Golden SandsOsenovo > Hotel Shipka Golden Sands

 


  

Hotel Shipka Golden Sands

3 star hotel    Golden Sands  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Shipka Golden Sands

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 92 Golden Sands hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Shipka Gambaran Umum
Hotel Shipka cantik adalah penginapan3 bintang berhampiran Osenovo dalam Golden Sands, Bulgaria. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan 1bagus. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 92 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Shipka mempunyai 228 mampu tetapi selesa bilik dan kadar dari BGN 50 kepada BGN 65.

Lokasi
Sebagai 11th yang paling popular dalam hotel Golden Sands terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Golden Sands Eiffel Tower dan Batova. Varnenski Zaliv dan Balchik juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Golden Sands, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Osenovo dan Kranevo, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Sv. Konstantin i Elena, Vinitsa dan Kichevo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Golden Sands.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Shipka. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Golden Sands ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kamchia Park Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Shipka. Juga dalam kawasan adalah Slavei Hotel Varna dan Royal Beach Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Helios Spa Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Shipka Golden Sands. Hotel Shipka Golden Sands

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1094s