Hotel > Korea Selatan > GwangjuChimak > Shinyang Park Gwangju

 


  

Shinyang Park Gwangju

4 star hotel    20-8, Jisan-Dong, Dong-Gu  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Shinyang Park Gwangju

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 10 Gwangju hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Shinyang Park Hotel Gwangju dalam Chimak
Shinyang Park Hotel Gwangju 4 bintang adalah penginapan baik dalam Chimak, dalam Gwangju, Korea Selatan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.2 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Korea Selatan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 10 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 87 dengan penempahan pada harga yang murah dari KRW 125400 untuk KRW 1254000.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Shinyang Park Hotel Gwangju terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Namgwang-gyo dan Hwagang-gyo. Chungang-daegyo dan Kwangju-daegyo juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Gwangju.

kawasan tempatan perbandingan seperti Chimak dan Pamsil yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gwangju. Chisan-dong, Sutsil dan Susan-dong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gwangju.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Shinyang Park Hotel Gwangju dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gwangju ke kiri.

Hotel berhampiran Chimak
4 bintang Mudeung Park Hotel dan Hiddink Tourist Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hiddink Continental Tourist Hotel dan Holiday Inn Gwangju adalah alternatif yang hebat berhampiran Shinyang Park Hotel Gwangju.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Shinyang Park Gwangju.

Shinyang Park Gwangju

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2810s