Hotel > Jepun > TokyoYodobashi > Shinjuku New City Hotel Tokyo

 


  

Shinjuku New City Hotel Tokyo

3 star hotel    Shinjuku-ku, Nishishinjuku 4-31-1  3.8/5 "Baik"  (204 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Shinjuku New City Hotel Tokyo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


314th Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pertengahan tetapi sangat bagus Penginapan di Tokyo
Panduan Terletak di kawasan yang Yodobashi daripada Tokyo, Jepun, Shinjuku New City Hotel adalah bagus3 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.5 - menjadikannya pilihan cantik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 652 Tokyo dan berada di kedudukan nombor 314th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Shinjuku New City Hotel. Juga disediakan Restoran dan Tempat Letak Kereta. Tetamu juga boleh menggunakan Pusat Kecantikan, Pencapaian Warga kurang upaya dan Pembantu Rencam, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Shinjuku New City Hotel mempunyai 400 menarik bilik dan kadar dari JPY 10800 kepada JPY 13800.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Shinjuku New City Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Tokyo Metropolitan Government Building 1 dan Shinjuku Park Tower. Shinjuku Sumitomo Building dan Sumitomo Real Estate Shinjuku Oak Tower juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 314th dalam Tokyo.

kawasan tempatan perbandingan seperti Yodobashi dan Shinjuku yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Nishi-okubo, Kakoicho dan Kami-takada juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokyo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Shinjuku New City Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tokyu Stay Nishi Shinjuku bintang 3 adalah berhampiran untuk Shinjuku New City Hotel. Juga dalam kawasan adalah Serviced Apartment Elite Inn Tsunashima Tokyo dan Hyatt Regency Tokyo itu. Untuk pilihan lain cuba Palace Studio Shinjuku Parkside yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Shinjuku New City Hotel Tokyo. Shinjuku New City Hotel Tokyo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s