Hotel > China > Shangri-LaZhongxin > Shiner Shangri-La

 


  

Shiner Shangri-La

4 star hotel    No.144 North Section of Changzheng Avenue (Changzheng Avenue Bei Duan)  2.1/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Shiner Shangri-La

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 38 Shangri-La hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Shangri-La
Shiner Hotel Shangri La 4 bintang adalah penginapan bernas dalam Zhongxin, dalam Shangri-La, China. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 4.2. Ia juga kini menduduki tempat 41st daripada hotel 38 dalam Shangri-La berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CNY 440 untuk CNY 420. Terdapat 104 bergaya bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Shangri-La, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Zhongxin dan Nairi, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Jiantang, Xiaozhongdian dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Shangri-La.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Shiner Hotel Shangri La dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Shangri-La ke kiri.

Hotel berhampiran Zhongxin
0 bintang PARADISE HOTEL SHANGRI LA dan Shangri-La Paradise Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Shangri-La Lian Hotel dan CC Regalia Resort & Spa Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Shiner Hotel Shangri La.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Shiner Shangri-La.

Shiner Shangri-La

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s