Hotel > Amerika Syarikat > Lake Buena VistaBuena Vista > Sheraton Vistana Resort Villas Lake Buena Vista

 


  

Sheraton Vistana Resort Villas Lake Buena Vista

4 star hotel    8800 Vistana Centre Drive  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (2161 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sheraton Vistana Resort Villas Lake Buena Vista

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 103 Lake Buena Vista hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sheraton Vistana Resort Villas dalam Buena Vista
Sheraton Vistana Resort Villas adalah penginapan cemerlang dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Buena Vista daripada Lake Buena Vista, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.3. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 15th daripada sejumlah hotel 103 di kawasan itu. Penginapan mulia menikmati beberapa kemudahan baik seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang dan kolam renang.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 1682 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 159 untuk USD 319.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Reedy Creek Emergency Services Station 4 dan Orange County Fire Rescue Department Station 36. Dengan Arabian Nights Reedy Creek Emergency Services Station 1 dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Buena Vista dan Vineland yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Celebration, Bay Lake dan Bay Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lake Buena Vista.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Sheraton Vistana Resort Villas dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lake Buena Vista ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sheraton Vistana Resort- All Villas Resort bintang 0 adalah berhampiran untuk Sheraton Vistana Resort Villas. Juga dalam kawasan adalah Sheraton Vistana Resort- All Villas Resort dan Sheraton Vistana Resort- All Villas Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Sheraton Vistana Resort- All Villas Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sheraton Vistana Resort Villas Lake Buena Vista. Sheraton Vistana Resort Villas Lake Buena Vista

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s