Hotel > Jepun > SapporoAtsubetsu > Sheraton Sapporo Hotel

 


  

Sheraton Sapporo Hotel

4 star hotel    Atsubetsu-ku Atsubetsuchuo 2jo 5-5-25  3.9/5 "Baik"  (281 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sheraton Sapporo Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


52nd Kedudukan daripada 125 Sapporo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mewah Penginapan
Sheraton Sapporo Hotel tandingan adalah penginapan4 bintang berhampiran Atsubetsu dalam Sapporo, Jepun. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.8 - menjadikannya pilihan pertengahan tetapi sangat bagus. Ia juga kini menduduki tempat 52nd daripada hotel 125 dalam Sapporo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Sheraton Sapporo Hotel mempunyai 511 cemerlang bilik dan kadar dari JPY 6500 kepada JPY 30100.

Lokasi
Sebagai 52nd yang paling popular dalam hotel Sapporo terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Atsubetsu-kuyakusho dan Shiroishi-kuyakusho. Toyohira-kuyakusho dan Azuma-bashi juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Atsubetsu dan Atsubetsu yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Sapporo. Tsukisappu, Naebocho dan Toyohira juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sapporo.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Sheraton Sapporo Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Sapporo ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Shin-Sapporo ARC City Hotel bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Sheraton Sapporo Hotel. Juga dalam kawasan adalah Hotel Route-Inn Sapporo Shiroishi dan Hotel Ascent Inn Sapporo itu. Untuk pilihan lain cuba Renaissance Sapporo Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sheraton Sapporo Hotel. Sheraton Sapporo Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3120s