Hotel > Jepun > HasugaikeJirogabyu > Sheraton Grande Ocean Resort Hasugaike

 


  

Sheraton Grande Ocean Resort Hasugaike

4 star hotel    Yamasaki Hamayama  3.5/5 "Baik"  (236 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sheraton Grande Ocean Resort Hasugaike

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Hasugaike hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sheraton Grande Ocean Resort dalam Jirogabyu
Sheraton Grande Ocean Resort 4 bintang adalah penginapan bijak dan berfungsi dalam Jirogabyu, dalam Hasugaike, Jepun. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 0 dalam Hasugaike berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 743 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 17550 untuk JPY 40000.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Miyazaki-shiyakusho dan Shintomi-choyakuba. Dengan Miyakonojo-shiyakusho Kirishima-shiyakusho dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Hasugaike, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Jirogabyu dan Haruguchi, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Niinazume, Tachibanadori dan Miyazaki-shi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hasugaike.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Sheraton Grande Ocean Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hasugaike ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk SHERATON PHOENIX GOLF RESORT bintang 3 adalah berhampiran untuk Sheraton Grande Ocean Resort. Juga dalam kawasan adalah Sun Hotel Pheonix dan Cottage Himuka itu. Untuk pilihan lain cuba Richmond Hotel Miyazaki Ekimae yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sheraton Grande Ocean Resort Hasugaike.

Sheraton Grande Ocean Resort Hasugaike

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4521s