Hotel > Amerika Syarikat > DallasOak Cliff > Sheraton Dallas

 


  

Sheraton Dallas

4 star hotel    400 North Olive Street  4.4/5 "Cemerlang"  (872 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sheraton Dallas

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


32nd Kedudukan daripada 198 Dallas hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The Sheraton Dallas Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Dallas, mencari lagi daripada The Sheraton Dallas, penginapan 1sesuai berhampiran Oak Cliff dalam Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 198 Dallas dan berada di kedudukan nombor 32nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 1840 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 139 untuk USD 269.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Majestic Theatre dan Hilton Hotel. Dengan Titche-Goettinger Department Store Wilson Building dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Dallas, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Oak Cliff dan Highland Park, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Sargent, University Park dan Cockrell Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dallas.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar The Sheraton Dallas dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dallas ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Indigo Dallas Downtown bintang 3 adalah berhampiran untuk The Sheraton Dallas. Juga dalam kawasan adalah Marriott Dallas City Center dan The Westin City Center Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba The Joule, A Luxury Collection Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sheraton Dallas. Sheraton Dallas

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6406s