Hotel > Kuwait > Kuwait CityAs Salihiyah > Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel Kuwait City

 


  

Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel Kuwait City

5 star hotel    Fahd Al Salem St  5/5 "Pinggiran Bandar"  (109 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel Kuwait City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 49 Kuwait City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel Gambaran Umum
Selamat datang ke Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel 5bintang, penginapan mewah berhampiran As Salihiyah dalam Kuwait City, Kuwait. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 49 dalam Kuwait City, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 300 dengan penempahan pada harga yang murah dari KWD 76.5 untuk KWD 232.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Kuwait City terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West1 dan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West2. Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower East dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti As Salihiyah dan Ash Shamiyah yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kuwait City. Al Qiblah, Al Murqab dan Al Mansuriyah juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuwait City.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuwait City ke kiri.

Hotel berhampiran As Salihiyah
5 bintang Sheraton Kuwait Hotel & Towers dan Four Points By Sheraton Kuwait yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Le Royal Tower Hotel dan JW Marriott Hotel Kuwait adalah alternatif yang hebat berhampiran Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel Kuwait City.

Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel Kuwait City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s