Hotel > Ireland > LisdoonvarnaSpectacle Bridge > Sheedys Country House Hotel Lisdoonvarna

 


  

Sheedys Country House Hotel Lisdoonvarna

4 star hotel    Main Street  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (122 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sheedys Country House Hotel Lisdoonvarna

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 12 Lisdoonvarna hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Penginapan berdekatan Spectacle Bridge
Sheedys Country House Hotel canggih adalah penginapan4 bintang berhampiran Spectacle Bridge dalam Lisdoonvarna, Ireland. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pemilihan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 12 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 129 untuk EUR 200. Terdapat 11 cemerlang bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Sheedys Country House Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk O'Loughlins Castle dan Newtown Castle. Liscannor Bay dan Bealaclugga Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Lisdoonvarna.

Apabila Lisdoonvarna, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Spectacle Bridge dan Cloghaun, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ballygastell, Toomaghera Ballynahown dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Sheedys Country House Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lisdoonvarna ke kiri.

Hotel berhampiran Spectacle Bridge
2 bintang Royal Spa Hotel dan Rathbaun Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Irish Arms dan Imperial adalah alternatif yang hebat berhampiran Sheedys Country House Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sheedys Country House Hotel Lisdoonvarna.

Sheedys Country House Hotel Lisdoonvarna

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s