Hotel > Filipina > MactanPunta Engano > Shangri-La's Mactan Resort & Spa

 


  

Shangri-La's Mactan Resort & Spa

5 star hotel    Punta Engano Road, Mactan  4.3/5 "Cemerlang"  (795 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Shangri-La's Mactan Resort & Spa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 6 Mactan hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


5 Bintang di Mactan
Shangri La's Mactan Resort & Spa adalah hotel canggih terletak di Mactan Filipina dengan bintang Kedudukan 5. Ulasan tetamu menjaringkan 8.6 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 6 dalam Mactan berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 547 dengan penempahan pada harga yang murah dari PHP 9400 untuk PHP 21500.

Lokasi
Dengan hotel 6 dalam Mactan dan Shangri La's Mactan Resort & Spa bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Magellan Bay dan Cansaga Bay . Jagna Bay Calape Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Mactan, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Punta Engano dan Mactan, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Buaya, Maribago dan Pajak juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mactan.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Shangri La's Mactan Resort & Spa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Mactan ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk MOEVENPICK CEBU bintang 0 adalah berhampiran untuk Shangri La's Mactan Resort & Spa. Juga dalam kawasan adalah Moevenpick Resort & Spa Cebu dan Movenpick Resort & Spa Cebu itu. Untuk pilihan lain cuba Hilton Cebu Resort & Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Shangri-La's Mactan Resort & Spa.

Shangri-La's Mactan Resort & Spa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s