Hotel > Malta > BugibbaIl-Hamra > Shamrock Apartments Bugibba

 


  

Shamrock Apartments Bugibba

0 star hotel    J.Quintinus Street  5/5 "Pinggiran Bandar"  (87 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Shamrock Apartments Bugibba

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 7 Bugibba hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4Fungsi Penginapan di Bugibba
Shamrock Apartments adalah hotel 1fungsi terletak di Bugibba Malta dengan bintang Kedudukan 0. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 10, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Daripada jumlah hotel 7 dalam Bugibba, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 25 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 20 untuk EUR 30.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Salina Bay dan Torri Qawra. Dengan Torri tal-Ghallis Il-Bajja ta' San-Pawl il-Bahar dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Il-Hamra dan San Pawl il-Bahar yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Qawra, Erba' Mwiezeb dan Wardija Crossroads juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bugibba.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Shamrock Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bugibba ke kiri.

Hotel berhampiran Il-Hamra
2 bintang Mavina Holiday Complex dan Euroclub yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sea View Hotel dan Mavina Hotel Complex adalah alternatif yang hebat berhampiran Shamrock Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Shamrock Apartments Bugibba.

Shamrock Apartments Bugibba

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s