Hotel > Tanzania > ZanzibarStone Town > Zanzibar Serena Inn

 


  

Zanzibar Serena Inn

5 star hotel    Shangani Street  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Zanzibar Serena Inn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 54 Zanzibar hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Zanzibar Serena Inn dalam Stone Town
Zanzibar Serena Inn adalah penginapan bergaya dengan bintang Kedudukan 5, yang terletak di kawasan Stone Town daripada Zanzibar, Tanzania. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 7th daripada sejumlah hotel 54 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 51 dengan penempahan pada harga yang murah dari TZS 345 untuk TZS 395.

Apabila Zanzibar, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Stone Town dan Ngambo, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Mwembe Maepe, Migombani dan Amaani juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zanzibar.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Zanzibar Serena Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zanzibar ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Beyt Al Chai bintang 5 adalah berhampiran untuk Zanzibar Serena Inn. Juga dalam kawasan adalah Al Johari dan Pearl of Zanzibar itu. Untuk pilihan lain cuba Tembo House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Zanzibar Serena Inn. Zanzibar Serena Inn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s