Hotel > Korea Selatan > Sorak-tongChonggop'yong > Seorak Kensington Stars Hotel Sorak-tong

 


  

Seorak Kensington Stars Hotel Sorak-tong

4 star hotel    106-1 Seorak-Dong, Sokcho-Si, Gangwon-Do, South Korea  4.2/5 "Cemerlang"  (34 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Seorak Kensington Stars Hotel Sorak-tong

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Sorak-tong hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Seorak Kensington Stars Hotel dalam Chonggop'yong
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Sorak-tong, mencari lagi daripada Seorak Kensington Stars Hotel, penginapan luarbiasa berhampiran Chonggop'yong dalam Korea Selatan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Korea Selatan. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 0 dalam Sorak-tong berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah KRW 146250 untuk KRW 363000. Terdapat 108 riben biru bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Seorak Kensington Stars Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Yongdae il-gyo dan Mui-gyo. Chinjo-gyo dan Myonon-gyo juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Sorak-tong.

Apabila Sorak-tong, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Chonggop'yong dan Sukpat-ni, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ch'ilsibsam-dong, Sonbawi-gol dan Sangam juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sorak-tong.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Seorak Kensington Stars Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sorak-tong ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kenshington Star bintang 4 adalah berhampiran untuk Seorak Kensington Stars Hotel. Juga dalam kawasan adalah Kensington Resort Seorak Valley dan Del Pino Golf and Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Daemyung DELPINO Golf & Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Seorak Kensington Stars Hotel Sorak-tong.

Seorak Kensington Stars Hotel Sorak-tong

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s