Hotel > Thailand > KathuBan Huai Luk (1) > Sensive Hill Kathu

 


  

Sensive Hill Kathu

4 star hotel    79/67 M.6 Soi Mountain View,Nam Tok Kathu, Phuket  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sensive Hill Kathu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 10 Kathu hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dicemburui Penginapan berdekatan Ban Huai Luk (1)
Selamat datang ke Sensive Hill 4bintang, penginapan semua majlis berhampiran Ban Huai Luk (1) dalam Kathu, Thailand. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 10 di kawasan itu.

Bilik
Sensive Hill mempunyai 37 gembira bilik dan kadar dari THB 3500 kepada THB 13000.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Sensive Hill terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ao Patong dan Ao Kamala. Ao Karon dan Ao Tha Rua juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Kathu.

Apabila Kathu, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Huai Luk (1) dan Kathu, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Thung Thong, Ban Patong dan Ban Dong Kham juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kathu.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Sensive Hill dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kathu ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Serenity Golf Hotel & Residence bintang 3 adalah berhampiran untuk Sensive Hill. Juga dalam kawasan adalah Serenity Golf Hotel Phuket dan Orchid Kathu Heights Service Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Amber Residence yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sensive Hill Kathu.

Sensive Hill Kathu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s