Hotel > Thailand > Ban Huai PhakBan Thung Kula > Senses Resort Ban Huai Phak

 


  

Senses Resort Ban Huai Phak

3 star hotel    163 Moo.7 T. Suanpueng, Ratchaburi   3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Senses Resort Ban Huai Phak

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Ban Huai Phak hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Penarikan Penginapan
The Senses Resort adalah penginapan menyeronokan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Ban Thung Kula daripada Ban Huai Phak, Thailand. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 0 dalam Ban Huai Phak berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 5 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 2000 untuk THB 5000.

Apabila Ban Huai Phak, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Thung Kula dan Ban Nong Phak Bung, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Hup Yai Chi, Ban Hua Sam dan Ban Huai Nueng juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ban Huai Phak.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar The Senses Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ban Huai Phak ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ashcarya Boutique Resort bintang 0 adalah berhampiran untuk The Senses Resort. Juga dalam kawasan adalah The Safari Camp & Resort dan The Happiness Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Suanphung Country Home yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Senses Resort Ban Huai Phak.

Senses Resort Ban Huai Phak

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s