Hotel > Yunani > ElatochoriRitini > Semeli Resort Hotel Elatochori

 


  

Semeli Resort Hotel Elatochori

0 star hotel    Kehagia  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Semeli Resort Hotel Elatochori

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Elatochori hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Fungsi Penginapan
Semeli Resort Hotel adalah penginapan 1fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Ritini daripada Elatochori, Yunani. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Elatochori dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Bilik Kecergasan Senaman dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Terdapat juga Pembantu Kunjungan, Pencapaian Warga kurang upaya dan Pusat Kecantikan disediakan semasa masa anda di Semeli Resort Hotel.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 32 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 90 untuk EUR 250.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ritini dan Katafygion yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Elatochori. Agia Kyriaki, Agios Dimitrios dan Asomata juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Elatochori.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Semeli Resort Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Elatochori ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Amadrias Luxury Maison bintang 4 adalah berhampiran untuk Semeli Resort Hotel. Juga dalam kawasan adalah Atrion Highland Hotel dan Vaela Pallas Cultural Resort & Spa itu. Untuk pilihan lain cuba Pierion Musses Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Semeli Resort Hotel Elatochori.

Semeli Resort Hotel Elatochori

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s