Hotel > Australia > JindabyneLakewood Estate > Seeblick Jindabyne

 


  

Seeblick Jindabyne

0 star hotel    5 Townsend Street   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Seeblick Jindabyne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 44 Jindabyne hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Selamat datang ke Seeblick 0bintang, penginapan fungsi berhampiran Lakewood Estate dalam Jindabyne, Australia. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 44 di kawasan itu.

Bilik
Seeblick mempunyai 2 4fungsi bilik dan kadar dari AUD 99 kepada AUD 320.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel Jindabyne terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Willow Bay dan Hayshed Bay. Rushes Bay dan Rushs Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Jindabyne, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Lakewood Estate dan Crackenback, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Berridale, Adaminaby dan Cooma juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Jindabyne.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Seeblick. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Jindabyne ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Haus Tirol 4 Holiday Apartment bintang 3 adalah berhampiran untuk Seeblick. Juga dalam kawasan adalah Banjo Paterson Inn dan Atelier Ciel Private Holiday Apartment itu. Untuk pilihan lain cuba Balaton 1 Private Holiday Apartment yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Seeblick Jindabyne.

Seeblick Jindabyne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s