Hotel > Thailand > PattayaBan Laem Mai Ruak > Seabreeze Jomtien Resort Pattaya

 


  

Seabreeze Jomtien Resort Pattaya

3 star hotel    347/5 M.2, Jomtien Beach Road, Pattaya City  3.4/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Seabreeze Jomtien Resort Pattaya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


384th Kedudukan daripada 705 Pattaya hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Seabreeze Jomtien Resort dalam Ban Laem Mai Ruak
Seabreeze Jomtien Resort adalah hotel selesa terletak di Pattaya Thailand dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.9 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Thailand. Daripada jumlah hotel 705 dalam Pattaya, hotel ini kini menduduki tempat 384th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 277 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 1500 untuk THB 10000.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Seabreeze Jomtien Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ao Laem Mai Ruak dan Ao Na Chom Thian. Ao Chek dan Ao Noi juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 384th dalam Pattaya.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Laem Mai Ruak dan Ban Pakthang Khao Ta Lo yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Nong Makok, Ban Nong Phang Khae dan Ban Nong Sakae juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pattaya.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Seabreeze Jomtien Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pattaya ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Laem Mai Ruak
2 bintang Richman Poorman Guesthouse dan Jomtien Beach Residence yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Tonnam Resort dan Wilai Guesthouse adalah alternatif yang hebat berhampiran Seabreeze Jomtien Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Seabreeze Jomtien Resort Pattaya. Seabreeze Jomtien Resort Pattaya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2646s