Hotel > Yunani > ZakinthosXirokastellon > Sea View Village Zakinthos

 


  

Sea View Village Zakinthos

0 star hotel    Vasilikos  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sea View Village Zakinthos

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 194 Zakinthos hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Sea View Village adalah penginapan fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Xirokastellon daripada Zakinthos, Yunani. Daripada jumlah hotel 194 dalam Zakinthos, hotel ini kini menduduki tempat 12th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 74 untuk EUR 259. Terdapat 37 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Ormos Zakinthou dan Football Stadium. Dengan Kolpos Lagana Zakinthos Mediumwave Transmitter, Mast East dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Zakinthos, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Xirokastellon dan Ano Vassilikos, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kalamakion, Vassilikos dan Argasion juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zakinthos.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Sea View Village dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zakinthos ke kiri.

Hotel berhampiran Xirokastellon
0 bintang Kioussi Villas dan Fiore Sea View Studios yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Villa Contessa dan Villa Levante adalah alternatif yang hebat berhampiran Sea View Village.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sea View Village Zakinthos. Sea View Village Zakinthos

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s