Hotel > Sepanyol > Palacios de la ValduernaSan Mames > Señorío de Los Bazán Palacios de la Valduerna

 


  

Señorío de Los Bazán Palacios de la Valduerna

0 star hotel    Carretera Vieja, 25  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Señorío de Los Bazán Palacios de la Valduerna

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Palacios de la Valduerna hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bijak Penginapan berdekatan San Mames
Señorío de Los Bazán adalah hotel mudah tetapi berfungsi yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan San Mames daripada Palacios de la Valduerna, Sepanyol. Daripada jumlah hotel 1 dalam Palacios de la Valduerna, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Señorío de Los Bazán mempunyai 8 fungsi bilik dan kadar dari EUR 50 kepada EUR 100.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Palacios de la Valduerna dan Señorío de Los Bazán bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Penicas Mediumwave Transmitter dan Ctre. Aldehuela Mediumwave Transmitter . Zamora transmitter dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Palacios de la Valduerna, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti San Mames dan Garaballes, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Santa Maria de la Isla, Toral de Fondo Ribas de la Valduerna dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Señorío de Los Bazán. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Palacios de la Valduerna ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Mirador del Ermitage bintang 0 adalah berhampiran untuk Señorío de Los Bazán. Juga dalam kawasan adalah Apartahotel Infanta Mercedes dan Hospederia Via de la Plata itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel El Paso Honroso yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Señorío de Los Bazán Palacios de la Valduerna.

Señorío de Los Bazán Palacios de la Valduerna

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3164s