Hotel > Austria > Aigen im EnnstalPichlern > Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort Aigen im Ennstal

 


  

Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort Aigen im Ennstal

5 star hotel    Zur Linde  2.5/5 "Sederhana"  (183 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort Aigen im Ennstal

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 6 Aigen im Ennstal hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort dalam Pichlern
Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort canggih adalah penginapan5 bintang berhampiran Pichlern dalam Aigen im Ennstal, Austria. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 6 dalam Aigen im Ennstal berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 118 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 110 untuk EUR 910.

Lokasi
Dengan hotel 6 dalam Aigen im Ennstal dan Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sender Wurbauer dan Wimmbrucke . Sendeturm Fleckendorf Hauptkamin der Lenzing-Werke dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Aigen im Ennstal, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Pichlern dan Schlattham, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Sallaberg, Gatschen Lantschern dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Aigen im Ennstal ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bio Bauernhof Maurerwolferl bintang 0 adalah berhampiran untuk Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort. Juga dalam kawasan adalah Landhaus Gabriel dan Landgasthof Wöhrer itu. Untuk pilihan lain cuba Im Dörfl Anno 1873 yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort Aigen im Ennstal.

Schloss Pichlarn SPA & Golf Resort Aigen im Ennstal

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7813s