Hotel > Finland > LappeenrantaLinnoitus > Scandic Patria Lappeenranta

 


  

Scandic Patria Lappeenranta

4 star hotel    Kauppakatu 21  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Scandic Patria Lappeenranta

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 11 Lappeenranta hotel Booking.com
Semak Harga

 


Scandic Patria dalam Linnoitus
Panduan Terletak di kawasan yang Linnoitus daripada Lappeenranta, Finland, Scandic Patria adalah luarbiasa4 bintang penginapan. Daripada jumlah hotel 11 dalam Lappeenranta, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan meriah menikmati beberapa kemudahan baik seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Haiwan Bela Mesra, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Scandic Patria mempunyai 133 1baik bilik dan kadar dari EUR 90 kepada EUR 165.

Apabila Lappeenranta, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Linnoitus dan Leiri, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Rakuunamaeki, Rapasaari Pikisaari dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Scandic Patria dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lappeenranta ke kiri.

Hotel berhampiran Linnoitus
3 bintang Cumulus Lappeenranta dan Lappeenranta Spa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sokos Hotel Lappee dan Citimotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Scandic Patria.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Scandic Patria Lappeenranta.

Scandic Patria Lappeenranta

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s