Hotel > India > SrinagarGagribal > Savoy Group of House Boats Srinagar

 


  

Savoy Group of House Boats Srinagar

0 star hotel    Dal Lake Near Nehru Park  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Savoy Group of House Boats Srinagar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 109 Srinagar hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari 1Fungsi Penginapan
Gagribal adalah penginapan kepada Savoy Group of House Boats diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang fungsi untuk bermalam di Srinagar, India. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.3 - menjadikannya pilihan mampu. Daripada jumlah hotel 109 dalam Srinagar, hotel ini kini menduduki tempat 5th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah INR 4000 untuk INR 4500. Terdapat 6 4fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Srinagar, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Gagribal dan Karapur, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Durgjan, Nandapur dan Doladem juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Srinagar.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Savoy Group of House Boats dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Srinagar ke kiri.

Hotel berhampiran Gagribal
2 bintang Hollywood Group Of Houseboats dan De - Laila Group Of House Boats yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Sunshine dan Young Alzira Houseboats adalah alternatif yang hebat berhampiran Savoy Group of House Boats.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Savoy Group of House Boats Srinagar. Savoy Group of House Boats Srinagar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2334s