Hotel > United Kingdom > EghamEnglefield Green > Savill Court Hotel Egham

 


  

Savill Court Hotel Egham

3 star hotel    Wick Lane, Englefield Green  3.7/5 "Baik"  (456 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Savill Court Hotel Egham

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Egham hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Savill Court Hotel dalam Englefield Green
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Egham, mencari lagi daripada Savill Court Hotel, penginapan pertengahan tetapi sangat bagus berhampiran Englefield Green dalam United Kingdom. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 4 dalam Egham berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Savill Court Hotel mempunyai 141 pemotongan bilik dan kadar dari GBP 53.6 kepada GBP 305.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Savill Court Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Datchet Water Sailing Club dan Fox Corner Mediumwave Transmitter. Loseley House dan Peasmarsh Mediumwave Transmitter juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Egham.

kawasan tempatan perbandingan seperti Englefield Green dan Old Windsor yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Egham. Virginia Water Lake, Wentworth dan Virginia Water juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Egham.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Savill Court Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Egham ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Macdonald Savill Court Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Savill Court Hotel. Juga dalam kawasan adalah Beaumont Estate dan Innkeeper's Lodge Old Windsor itu. Untuk pilihan lain cuba The Wheatsheaf Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Savill Court Hotel Egham.

Savill Court Hotel Egham

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s