Hotel > Itali > Sauze d'OulxGad > Hotel Sauze Sauze d'Oulx

 


  

Hotel Sauze Sauze d'Oulx

3 star hotel    Via Miramonti 12  2.5/5 "Sederhana"  (25 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Sauze Sauze d'Oulx

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 23 Sauze d'Oulx hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Sauze dalam Gad
Selamat datang ke Hotel Sauze 3bintang, penginapan bijak dan selesa berhampiran Gad dalam Sauze d'Oulx, Itali. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 7th daripada sejumlah hotel 23 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Sauze mempunyai 31 gembira bilik dan kadar dari EUR 69 kepada EUR 399.

kawasan tempatan perbandingan seperti Gad dan Richardet yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Abbazia, Abbaziz dan Oulx juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sauze d'Oulx.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Sauze dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sauze d'Oulx ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Stella Alpina bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Sauze. Juga dalam kawasan adalah Chalet Faure & Spa dan Hotel Holiday Debili itu. Untuk pilihan lain cuba Florida Prata yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Sauze Sauze d'Oulx.

Hotel Sauze Sauze d'Oulx

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s