Hotel > U.S. Virgin Islands > DonoeHoffman > Sapphire Village Resort Donoe

 


  

Sapphire Village Resort Donoe

3 star hotel    P.O. Box 24786  2.5/5 "Sederhana"  (55 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sapphire Village Resort Donoe

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Donoe hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sapphire Village Resort Gambaran Umum
Sapphire Village Resort pemilihan adalah penginapan3 bintang berhampiran Hoffman dalam Donoe, U.S. Virgin Islands. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh U.S. Virgin Islands. Daripada jumlah hotel 1 dalam Donoe, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 116 untuk USD 250. Terdapat 250 mudah tetapi menyeronokkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Tutu Fire Station dan Tutu Bay. Dengan Sunsi Bay Mandal Bay dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Donoe, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Hoffman dan Anna's Retreat Census Designated Place, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Tutu, Raphune dan Mariendal juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Donoe.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Sapphire Village Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Donoe ada ke kiri.

Hotel berhampiran Hoffman
3 bintang Pavilions and Pools Villa Hotel dan Point Pleasant Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Bluebeards Beach Club Hotel dan Bolongo Bay Beach Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Sapphire Village Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sapphire Village Resort Donoe.

Sapphire Village Resort Donoe

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s