Hotel > Laos > Luang PrabangBan Sanok > Santi Resort & Spa Luang Prabang

 


  

Santi Resort & Spa Luang Prabang

4 star hotel    Ban Na Duey, Na Duey Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Santi Resort & Spa Luang Prabang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


156th Kedudukan daripada 209 Luang Prabang hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Sesuai Penginapan
Ban Sanok adalah penginapan kepada Santi Resort & Spa diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang selesa untuk bermalam di Luang Prabang, Laos. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 209 Luang Prabang dan berada di kedudukan nombor 156th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 67 dengan penempahan pada harga yang murah dari LAK 150 untuk LAK 150.

Apabila Luang Prabang, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ban Sanok dan Ban Pha-O, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ban Dan, Ban Simoungkhoun Ban Houayen dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Santi Resort & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Luang Prabang ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Khoum Xiengthong Guest House bintang 2 adalah berhampiran untuk Santi Resort & Spa. Juga dalam kawasan adalah Vang Ngern River Resort dan Mekong River Cruises itu. Untuk pilihan lain cuba Mahout Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Santi Resort & Spa Luang Prabang. Santi Resort & Spa Luang Prabang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0781s