Hotel > Itali > LentiniCarlentini > Sant'Alphio Palace Hotel Lentini

 


  

Sant'Alphio Palace Hotel Lentini

4 star hotel    Via Filadelfo Castro 1  3.8/5 "Baik"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sant'Alphio Palace Hotel Lentini

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Lentini hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sant'Alphio Palace Hotel Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Lentini, mencari lagi daripada Sant'Alphio Palace Hotel, penginapan cantik berhampiran Carlentini dalam Itali. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bergaya. Daripada jumlah hotel 1 dalam Lentini, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 26 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 59 untuk EUR 117.

kawasan tempatan perbandingan seperti Carlentini dan Bertuccia yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Sortino, Reitano dan Pantalica juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lentini.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Sant'Alphio Palace Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lentini ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Cirico bintang 0 adalah berhampiran untuk Sant'Alphio Palace Hotel. Juga dalam kawasan adalah Agriturismo Roccadia dan Agriturismo Le Chiuse itu. Untuk pilihan lain cuba Azienda Agrituristica Le Chiuse yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sant'Alphio Palace Hotel Lentini.

Sant'Alphio Palace Hotel Lentini

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s