Hotel > Amerika Syarikat > Key WestStock Island > Santa Maria Suites Resort Key West

 


  

Santa Maria Suites Resort Key West

4 star hotel    1401 Simonton Sreet  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (667 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Santa Maria Suites Resort Key West

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 88 Key West hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Santa Maria Suites Resort Gambaran Umum
Santa Maria Suites Resort adalah hotel bermutu tinggi yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Stock Island daripada Key West, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 9.4 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 88 Key West dan berada di kedudukan nombor 8th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Tetamu juga boleh menggunakan Cucian Kering, kolam renang dan Pembantu Rencam, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Santa Maria Suites Resort mempunyai 35 cemerlang bilik dan kadar dari USD 229 kepada USD 799.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran WJIR-FM (Key West) dan Ernest Hemingway House. Dengan Key West Police Department Key West Fire Department Station 2 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Key West, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Stock Island dan Bay Point, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Perky, Sugarloaf Shores dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Key West.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Santa Maria Suites Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Key West ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Reach Resort Waldorf Astoria bintang 4 adalah berhampiran untuk Santa Maria Suites Resort. Juga dalam kawasan adalah The Reach, A Waldorf Astoria Resort dan An Island Oasis itu. Untuk pilihan lain cuba Ocean Breeze Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Santa Maria Suites Resort Key West. Santa Maria Suites Resort Key West

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s