Hotel > Thailand > San KamphaengBan Sahakon Chet > Sankampang Hot Spring Hill San Kamphaeng

 


  

Sankampang Hot Spring Hill San Kamphaeng

2 star hotel    8 moo 7 Baansahakorn A.Mae-On, Mae On, Chiang Mai,   3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sankampang Hot Spring Hill San Kamphaeng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 4 San Kamphaeng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di San Kamphaeng
Sankampang Hot Spring Hill adalah harta sesuai dalam San Kamphaeng, Thailand berhampiran kawasan Ban Sahakon Chet itu. Dengan penginapan selesa dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Sankampang Hot Spring Hill pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Thailand. Daripada jumlah hotel 4 dalam San Kamphaeng, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 1500 untuk THB 1500. Terdapat 4 pertengahan tetapi sangat bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Sahakon Chet dan Ban Sahakon Si yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Sahakon Song, Ban Sahakon Sam dan Ban Nong Hoi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat San Kamphaeng.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Sankampang Hot Spring Hill dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di San Kamphaeng ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Onsen Health Spa & Hotspring Resort bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Sankampang Hot Spring Hill. Juga dalam kawasan adalah Burilasai Hot Spring Resort and Spa dan La Bhu Salah itu. Untuk pilihan lain cuba Oriental Village Chiangmai yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sankampang Hot Spring Hill San Kamphaeng.

Sankampang Hot Spring Hill San Kamphaeng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s