Hotel > Tunisia > TataouineQasr al Muqabilah > Sangho Privilege Tataouine

 


  

Sangho Privilege Tataouine

3 star hotel    Route De Chenini BP 186  2.5/5 "Sederhana"  (49 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sangho Privilege Tataouine

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Tataouine hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sangho Privilege Tataouine dalam Qasr al Muqabilah
Sangho Privilege Tataouine bagus adalah penginapan3 bintang berhampiran Qasr al Muqabilah dalam Tataouine, Tunisia. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah TND 35 untuk TND 140. Terdapat 86 pemotongan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Tataouine, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Qasr al Muqabilah dan Jalidat, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Bani Barkah, Bulaydat al Muqaddamin Shanini dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Sangho Privilege Tataouine dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tataouine ke kiri.

Hotel berhampiran Qasr al Muqabilah
3 bintang Hotel Dakyanus dan Sangho Privilege Tataquine yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Kenza dan Beau Séjour Zammour adalah alternatif yang hebat berhampiran Sangho Privilege Tataouine.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sangho Privilege Tataouine.

Sangho Privilege Tataouine

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s