Hotel > India > TiruchchirappalliUraiyur > Sangam Hotel, Tiruchirapalli Tiruchchirappalli

 


  

Sangam Hotel, Tiruchirapalli Tiruchchirappalli

3 star hotel    Collector's Office Road   4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sangam Hotel, Tiruchirapalli Tiruchchirappalli

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 6 Tiruchchirappalli hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Tiruchchirappalli
Panduan Terletak di kawasan yang Uraiyur daripada Tiruchchirappalli, India, Sangam Hotel, Tiruchirapalli adalah pertengahan tetapi sangat bagus3 bintang penginapan. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8.5 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 6 dalam Tiruchchirappalli berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Sangam Hotel, Tiruchirapalli mempunyai 93 baik bilik dan kadar dari INR 2610 kepada INR 9000.

Apabila Tiruchchirappalli, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Uraiyur dan Trichy, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Fort, Srirangam Thanjavur dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Sangam Hotel, Tiruchirapalli. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Tiruchchirappalli ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sangam Hotel Trichy bintang 3 adalah berhampiran untuk Sangam Hotel, Tiruchirapalli. Juga dalam kawasan adalah Hotel High Point dan Hotel Femina itu. Untuk pilihan lain cuba Breeze Residency yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sangam Hotel, Tiruchirapalli Tiruchchirappalli.

Sangam Hotel, Tiruchirapalli Tiruchchirappalli

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s