Hotel > Amerika Syarikat > Myrtle BeachOcean Drive Beach > Sands Myrtle Beach

 


  

Sands Myrtle Beach

3 star hotel    1908 North Ocean Boulevard  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (4 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sands Myrtle Beach

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 196 Myrtle Beach hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


The Sands Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Ocean Drive Beach daripada Myrtle Beach, Amerika Syarikat, The Sands adalah dicemburui3 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 12th daripada sejumlah hotel 196 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 12 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 100 untuk USD 149.

Lokasi
Dengan hotel 196 dalam Myrtle Beach dan The Sands bertaraf 12th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk North Myrtle Beach Police Department - Customer Service dan Horry County Fire Department North Myrtle Beach . North Myrtle Beach City Hall North Myrtle Beach Fire Department Station 1 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Myrtle Beach, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ocean Drive Beach dan Ingram Beach, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Belle Park, Forest Lake dan Tilghman Estates juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Myrtle Beach.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar The Sands dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Myrtle Beach ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Peppertree by EVRentals SC bintang 0 adalah berhampiran untuk The Sands. Juga dalam kawasan adalah Peppertree by the Sea dan WYNDHAM AT THE COTTAGES itu. Untuk pilihan lain cuba Ocean Boulevard yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sands Myrtle Beach. Sands Myrtle Beach

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s