Hotel > Tanzania > ZanzibarPwani Mchangani > Sandies Neptune Pwani Beach Zanzibar

 


  

Sandies Neptune Pwani Beach Zanzibar

4 star hotel    Pwani Mchangani  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sandies Neptune Pwani Beach Zanzibar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


36th Kedudukan daripada 54 Zanzibar hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Zanzibar
Pwani Mchangani adalah penginapan kepada Sandies Neptune Pwani Beach diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang bernas untuk bermalam di Zanzibar, Tanzania. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Daripada jumlah hotel 54 dalam Zanzibar, hotel ini kini menduduki tempat 36th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah TZS 262 untuk TZS . Terdapat 154 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Zanzibar, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Pwani Mchangani dan Kandwi, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Pwani Mchangani Mdogo, Kilima Juu dan Paguu juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zanzibar.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Sandies Neptune Pwani Beach dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zanzibar ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Neptune Pwani Beach Resort And Spa bintang 4 adalah berhampiran untuk Sandies Neptune Pwani Beach. Juga dalam kawasan adalah ESSQUE ZALU ZANZIBAR dan Blu Marlin Village itu. Untuk pilihan lain cuba Waikiki Resort And Restaurant yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sandies Neptune Pwani Beach Zanzibar. Sandies Neptune Pwani Beach Zanzibar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s